Танці – це життя

2013-03-22

Танці - це життя

Нікому не секрет, що танці – це спорт, здоров`я, краса, грація й молодість. 15 березня в Інженерненській ЗОШ I-III ступенів танцювальні пари Інженерненської та Новокарлівської ЗОШ дали змогу глядачам ще раз у цьому впевнитися, що танці, в першу чергу, це – спосіб життя.

/Files/images/DSC00973.JPG

Уже восьмий рік поспіль на танцювальному майданчику, під керівництвом Манжоса Володимира Івановича, пари в різних вікових категоріях та програмах (стандартна програма клас «Є», латинська програма клас «Д» та «Хобі-клас») змагалися між собою. Є велика різниця між тим де ти знаходишся: на сцені чи у залі. «Коли я знаходжусь у ролі танцюриста, я максимально намагаюся передати свої почуття рухами, тому, що я розумію, коли ти глядач, насамперед, оцінюєш за отриманими почуттями, а потім за іншими критеріями» – сказав один з учасників. Насправді, було дуже цікаво й емоційно, всі пари вражали своєю грацією і манерою виступу.

/Files/images/DSC00982.JPG

Свято тривало недовго, але все ж таки хотілося продовження, були такі моменти, що душа поривалася вискочити й станцювати самбу. Мені сподобалися слова одного з суддів: «Якщо ви можете хоч трішки попадати рухами в такт музики, то ви вже танцюрист і це - прекрасно».

Свято вже підходило до закінчення і головний суддя разом з директором школи, Юрієм Миколайовичем, нагороджували переможців, а ними стали: старша вікова група - Литвиненко Віталій і Таран Аліна, середня юнацька вікова група - Урсул Денис і Заіченко Марина, молодша вікова група - Лисенко Микола і Цібій Мар’яна, переможці на кубок Інженерненської сільської ради - Лагода Віталій і Товстоног Юлія, а восьмого шкільного чемпіонату зі спортивних танців - пара Руденка Данила і Борисової Ганни.

/Files/images/DSC01016.JPG

Я сподіваюсь, що на наступний рік ми відзначимо дев’ятиріччя цього проекту більшою кількістю учасників і феєричним святом, а поки будемо з насолодою згадувати ті прекрасні миті у нашій залі!

Представник учнівського комітету інформаційного сектору, учениця 9 класу Соболь Марія

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi